Bloggen

08-07-19 Hemma efter 11.000 sjömil!

Otroligt!

 

Att segla förbi sjömärket Skägga och bara en stund senare sikta det oerhört vackra Hunnebostrand var en minst sagt otrlolig upplevelse. Under mina tio månader och drygt 11000 sjömil har jag många, många gånger försökt att föreställa mig hur det skulle kännas. Varje gång jag tänkte på det fick jag ett stort leende på läpparna. Men när jag väl såg seglarklubben, SFS´s sjöbod och alla folk som stod och välkommnade mig fick jag en känsla som inte går att beskriva.

 

Allt sedan jag kom in i Hunnebostrand söndagen den 29 juni har jag gått runt i ett lyckorus och ett stort leende på läpparna. Vill tacka alla som var där och gav mig mitt livs välkommnande. Det har verkligen givit mig ett minne för livet! 

Inte bara ankomsten som har givit mig ett minne för livet utan hela den 10 månader långa resan har varit helt otrolig. Nu kommer jag mer än gärna vilja dela med mig av mina upplevelser och kommer gärna och berättar vad jag varit med om..

Image

(1) Precis seglat förbi sjömärket skägga, och nu här är det bara minuter kvar till Hunnebostrand. Obeskrivlig kännsla!! 

ImageImage

(2) Detta var den sträcka jag seglade ensam från Florida till Irland.. (3) Hunnebostrand efter 10 månaders segling och mer än 11.000 sjömil. 

ImageImage 

 (4) Ett kungligt välkommnande hela Gåsholmen var full med folk. (5) Naturligtvis blev det bubbeldricka!

 

 

//Thomas

 

p.s  

Är ni intresserade av att höra lite mer om resan? Jag kommer gärna och berättar om mina äventyr för dig och dina arbetskompisar, dig och dina klasskamrater eller dig och dina vänner.

 

Hör Gärna av er!

 

Thomas Grahn

Tel: 073 954 30 87 / 0523-58006 

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Adress: Smultronvägen 20

              450 46 Hunnebostrand